Coaching & Support

Soms kom je er zelf niet helemaal uit, worstel je met vragen of beslissingen. Ben je aan het wikken en wegen: over het doorzetten van je scheiding, het oplossen van een familieruzie, het kiezen voor een nieuwe carrière of het oplossen van problemen op het werk… Heeft u behoefte aan coaching of support? Wilt u – alleen, samen met uw partner of met u hele gezinssysteem, een groep collega’s of een andere groep – aan de slag? Bent u op zoek naar een professional die met u ‘meeloopt’ en ‘meedenkt’?

Ook daarvoor kunt u terecht bij Best Mediation & Coaching. Yolande de Best werkt volgens de oplossingsgerichte coachingsmethode en ook systeem-therapeutisch. Bij problemen in de relatie of de familie, maar ook bij conflicten in arbeidssfeer of binnen een maatschap.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.