Scheiden in een weekend

Bij een (echt)scheiding ga je nooit over één nacht ijs. Voordat de beslissing definitief wordt, gaat er veel tijd overheen. Maar áls de knoop eenmaal is doorgehakt, zouden sommige mensen alles graag zo snel mogelijk regelen. Net als op tv… scheiden in een weekend.

Bij Best Mediation kan dat. U neemt uw intrek – desgewenst in twee aparte kamers – in een comfortabele B&B in Voorthuizen. Dat kan in twee dagen: als u wilt ook in het weekend. Wij begeleiden u – in alle rust, waarbij alle ‘dagelijkse’ zorgen u uit handen worden genomen – bij het compleet regelen van uw scheiding. Alles komt aan bod: van de financiële afhandeling tot de ouderschapsregeling.

Aan het eind van deze twee dagen is uw convenant klaar:  onze vaste advocaat kan het verzoekschrift indienen.

Heeft u kinderen dan krijgen die desgewenst aparte begeleiding: nadat de zakelijke kant van de scheiding is geregeld. Daarvoor komt Yolande naar de kinderen toe: in hun eigen vertrouwde omgeving. Alles volgens de beproefde KIES methode (Kinderen In Echt Scheiding)

Dit twee daagse arrangement is inclusief overnachting (eventueel ook in aparte slaapkamers), ontbijt en lunch. Bij de prijs is inbegrepen: gesprekken met de scheidingsmediator, het opstellen van het convenant en ouderschapsplan, de financiën en alimentatie, pensioenregeling, kantoorkosten, advocaat- en griffiekosten. De exacte kosten – die vooraf worden overeengekomen – hangen af van uw situatie: elke scheiding is tenslotte maatwerk!

Voorthuizen ligt in het hart van de Veluwe. De sfeer in het B & B is gemoedelijk. En u heeft tijdens deze twee dagen ook tussendoor de gelegenheid om tot rust te komen en van de natuur te genieten.

 

 

 

Comments are closed.